Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Mäntyharju

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Mäntyharju 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Mäntyharju Keskus. Mäntyharju oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 155.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Mäntyharju oli 954 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Mäntyharjun avainluvut

954

Keskimääräinen neliöhinta

Mäntyharju Keskus

Mäntyharjun kallein asuinalue

155

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Mäntyharjun asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Mäntyharjun kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Mäntyharjun kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Mäntyharju Keskus 954 954
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.