Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Mäntyharju

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Mäntyharju 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Mäntyharju Keskus. Mäntyharju oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 157.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Mäntyharju oli 954 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Mäntyharjun avainluvut

954

Keskimääräinen neliöhinta

Mäntyharju Keskus

Mäntyharjun kallein asuinalue

157

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Mäntyharjun asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Mäntyharjun kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Mäntyharjun kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Mäntyharju Keskus 954 954
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.