Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Masku

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Masku 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 2,88 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Masku. Masku oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 30.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Masku oli 1824 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Maskun avainluvut

1824

Keskimääräinen neliöhinta

Masku

Maskun kallein asuinalue

30

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-2.88%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Maskun asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Maskun kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Maskun kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Masku 1824 1824
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.