Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Muhos

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Muhos 0,00 prosenttia vuonna 2018 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 3,09 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Muhos Keskus. Muhos oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 134.

Vuoden 2018 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Muhos oli 1068 euroa, pääkaupunkiseudulla 4244 euroa ja muualla Suomessa 1904 euroa.

Muhosn avainluvut

1068

Keskimääräinen neliöhinta

Muhos Keskus

Muhosn kallein asuinalue

134

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

3.09%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Muhosn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Muhosn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Muhosn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q2 (€/m²) 2018Q1 (€/m²)
1 Muhos Keskus 1068 1068
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.