Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Mynämäki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Mynämäki 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 15,28 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Mynämäki Keskus. Mynämäki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 87.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Mynämäki oli 1281 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Mynämäkin avainluvut

1281

Keskimääräinen neliöhinta

Mynämäki Keskus

Mynämäkin kallein asuinalue

87

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-15.28%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Mynämäkin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Mynämäkin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Mynämäkin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Mynämäki Keskus 1281 1281
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.