Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Mynämäki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Mynämäki 15,56 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 7,29 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Mynämäki Keskus. Mynämäki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 92.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Mynämäki oli 1281 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Mynämäkin avainluvut

1281

Keskimääräinen neliöhinta

Mynämäki Keskus

Mynämäkin kallein asuinalue

92

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-15.56%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

7.29%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Mynämäkin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Mynämäkin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Mynämäkin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Mynämäki Keskus 1281 1517
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.