Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Nakkila

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Nakkila 0,00 prosenttia vuonna 2018 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 20,62 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Nakkila Keskus. Nakkila oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 214.

Vuoden 2018 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Nakkila oli 766 euroa, pääkaupunkiseudulla 4244 euroa ja muualla Suomessa 1904 euroa.

Nakkilan avainluvut

766

Keskimääräinen neliöhinta

Nakkila Keskus

Nakkilan kallein asuinalue

214

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-20.62%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Nakkilan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Nakkilan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Nakkilan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q2 (€/m²) 2018Q1 (€/m²)
1 Nakkila Keskus 766 766
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.