Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Noormarkku

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Noormarkku 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 7,69 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Noormarkku Keskus. Noormarkku oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 117.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Noormarkku oli 1135 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Noormarkkun avainluvut

1135

Keskimääräinen neliöhinta

Noormarkku Keskus

Noormarkkun kallein asuinalue

117

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

7.69%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Noormarkkun asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Noormarkkun kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Noormarkkun kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Noormarkku Keskus 1135 1135
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.