Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Oulainen

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Oulainen 14,71 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 32,20 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Oulainen Keskus. Oulainen oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 128.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Oulainen oli 1084 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Oulainenn avainluvut

1084

Keskimääräinen neliöhinta

Oulainen Keskus

Oulainenn kallein asuinalue

128

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-14.71%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

32.2%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Oulainenn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Oulainenn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Oulainenn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Oulainen Keskus 1084 1271
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.