Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Oulainen

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Oulainen 29,15 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 12,43 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Oulainen Keskus. Oulainen oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 212.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Oulainen oli 768 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Oulainenn avainluvut

768

Keskimääräinen neliöhinta

Oulainen Keskus

Oulainenn kallein asuinalue

212

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-29.15%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-12.43%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Oulainenn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Oulainenn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Oulainenn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Oulainen Keskus 768 1084
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.