Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Oulainen

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Oulainen 15,76 prosenttia vuonna 2018 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 38,15 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Oulainen Keskus. Oulainen oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 91.

Vuoden 2018 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Oulainen oli 1271 euroa, pääkaupunkiseudulla 4244 euroa ja muualla Suomessa 1904 euroa.

Oulainenn avainluvut

1271

Keskimääräinen neliöhinta

Oulainen Keskus

Oulainenn kallein asuinalue

91

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

15.76%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

38.15%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Oulainenn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Oulainenn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Oulainenn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q2 (€/m²) 2018Q1 (€/m²)
1 Oulainen Keskus 1271 1098
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.