Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Oulunsalo

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Oulunsalo 9,17 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 14,68 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Oulunsalo Keskus. Oulunsalo oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 66.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Oulunsalo oli 1407 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Oulunsalon avainluvut

1407

Keskimääräinen neliöhinta

Oulunsalo Keskus

Oulunsalon kallein asuinalue

66

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-9.17%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-14.68%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Oulunsalon asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Oulunsalon kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Oulunsalon kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Oulunsalo Keskus 1407 1549
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.