Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Outokumpu

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Outokumpu 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 33,39 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Outokumpu Keskus. Outokumpu oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 194.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Outokumpu oli 827 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Outokumpun avainluvut

827

Keskimääräinen neliöhinta

Outokumpu Keskus

Outokumpun kallein asuinalue

194

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

33.39%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Outokumpun asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Outokumpun kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Outokumpun kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Outokumpu Keskus 827 827
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.