Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Pälkäne

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Pälkäne 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 16,37 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Pälkäne Keskus. Pälkäne oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 43.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Pälkäne oli 1692 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Pälkänen avainluvut

1692

Keskimääräinen neliöhinta

Pälkäne Keskus

Pälkänen kallein asuinalue

43

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

16.37%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Pälkänen asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Pälkänen kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Pälkänen kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Pälkäne Keskus 1692 1692
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.