Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Paimio

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Paimio 8,73 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 3,19 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Paimio Keskus. Paimio oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 77.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Paimio oli 1357 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Paimion avainluvut

1357

Keskimääräinen neliöhinta

Paimio Keskus

Paimion kallein asuinalue

77

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

8.73%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

3.19%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Paimion asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Paimion kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Paimion kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Paimio Keskus 1357 1248
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.