Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Parainen

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Parainen 12,70 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 5,29 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Parainen. Parainen oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 80.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Parainen oli 1354 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Parainenn avainluvut

1354

Keskimääräinen neliöhinta

Parainen

Parainenn kallein asuinalue

80

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-12.7%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

5.29%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Parainenn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Parainenn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Parainenn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Parainen 1354 1551
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.