Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Petäjävesi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Petäjävesi 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Petäjävesi Keskus. Petäjävesi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 67.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Petäjävesi oli 1393 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Petäjävesin avainluvut

1393

Keskimääräinen neliöhinta

Petäjävesi Keskus

Petäjävesin kallein asuinalue

67

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Petäjävesin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Petäjävesin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Petäjävesin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Petäjävesi Keskus 1393 1393
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.