Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Pielavesi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Pielavesi 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Pielavesi Keskus-Jylänki. Pielavesi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 232.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Pielavesi oli 653 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Pielavesin avainluvut

653

Keskimääräinen neliöhinta

Pielavesi Keskus-Jylänki

Pielavesin kallein asuinalue

232

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Pielavesin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Pielavesin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Pielavesin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Pielavesi Keskus-Jylänki 653 653
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.