Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Pielavesi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Pielavesi 12,56 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 12,56 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Pielavesi Keskus-Jylänki. Pielavesi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 220.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Pielavesi oli 735 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Pielavesin avainluvut

735

Keskimääräinen neliöhinta

Pielavesi Keskus-Jylänki

Pielavesin kallein asuinalue

220

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

12.56%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

12.56%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Pielavesin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Pielavesin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Pielavesin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Pielavesi Keskus-Jylänki 735 653
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.