Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Pihtipudas

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Pihtipudas 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Pihtipudas Keskus. Pihtipudas oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 178.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Pihtipudas oli 879 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Pihtipudasn avainluvut

879

Keskimääräinen neliöhinta

Pihtipudas Keskus

Pihtipudasn kallein asuinalue

178

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Pihtipudasn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Pihtipudasn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Pihtipudasn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Pihtipudas Keskus 879 879
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.