Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Pudasjärvi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Pudasjärvi 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 37,34 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Syöte. Pudasjärvi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 236.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Pudasjärvi oli 584 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Pudasjärvin avainluvut

584

Keskimääräinen neliöhinta

Syöte

Pudasjärvin kallein asuinalue

236

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-37.34%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Pudasjärvin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Pudasjärvin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Pudasjärvin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Syöte 602 602
2 Pudasjärvi Keskus 584 584
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.