Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Pyhäjärvi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Pyhäjärvi 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Pyhäsalmi. Pyhäjärvi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 200.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Pyhäjärvi oli 810 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Pyhäjärvin avainluvut

810

Keskimääräinen neliöhinta

Pyhäsalmi

Pyhäjärvin kallein asuinalue

200

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Pyhäjärvin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Pyhäjärvin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Pyhäjärvin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Pyhäsalmi 810 810
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.