Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Rantasalmi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Rantasalmi 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Rantasalmi Keskus. Rantasalmi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 182.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Rantasalmi oli 868 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Rantasalmin avainluvut

868

Keskimääräinen neliöhinta

Rantasalmi Keskus

Rantasalmin kallein asuinalue

182

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Rantasalmin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Rantasalmin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Rantasalmin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Rantasalmi Keskus 868 868
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.