Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Ranua

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Ranua 10,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 10,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Ranua Keskus. Ranua oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 161.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Ranua oli 935 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Ranuan avainluvut

935

Keskimääräinen neliöhinta

Ranua Keskus

Ranuan kallein asuinalue

161

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

10%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

10%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Ranuan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Ranuan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Ranuan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Ranua Keskus 935 850
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.