Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Rautalampi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Rautalampi 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Rautalampi Keskus. Rautalampi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 163.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Rautalampi oli 919 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Rautalampin avainluvut

919

Keskimääräinen neliöhinta

Rautalampi Keskus

Rautalampin kallein asuinalue

163

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Rautalampin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Rautalampin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Rautalampin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Rautalampi Keskus 919 919
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.