Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Ristiina

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Ristiina 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 13,19 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Ristiina Keskus. Ristiina oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 169.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Ristiina oli 915 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Ristiinan avainluvut

915

Keskimääräinen neliöhinta

Ristiina Keskus

Ristiinan kallein asuinalue

169

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-13.19%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Ristiinan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Ristiinan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Ristiinan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Ristiina Keskus 915 915
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.