Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Ruovesi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Ruovesi 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 2,59 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Ruovesi Keskus-Nenonen. Ruovesi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 193.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Ruovesi oli 829 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Ruovesin avainluvut

829

Keskimääräinen neliöhinta

Ruovesi Keskus-Nenonen

Ruovesin kallein asuinalue

193

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-2.59%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Ruovesin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Ruovesin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Ruovesin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Ruovesi Keskus-Nenonen 829 829
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.