Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Saarijärvi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Saarijärvi 1,36 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 12,62 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Saarijärvi Keskus. Saarijärvi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 172.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Saarijärvi oli 893 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Saarijärvin avainluvut

893

Keskimääräinen neliöhinta

Saarijärvi Keskus

Saarijärvin kallein asuinalue

172

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

1.36%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-12.62%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Saarijärvin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Saarijärvin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Saarijärvin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Saarijärvi Keskus 893 881
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.