Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Savitaipale

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Savitaipale 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Savitaipale Keskus. Savitaipale oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 185.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Savitaipale oli 861 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Savitaipalen avainluvut

861

Keskimääräinen neliöhinta

Savitaipale Keskus

Savitaipalen kallein asuinalue

185

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Savitaipalen asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Savitaipalen kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Savitaipalen kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Savitaipale Keskus 861 861
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.