Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Siuntio

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Siuntio 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Siuntio Asemanseutu. Siuntio oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 37.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Siuntio oli 1752 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Siuntion avainluvut

1752

Keskimääräinen neliöhinta

Siuntio Asemanseutu

Siuntion kallein asuinalue

37

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Siuntion asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Siuntion kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Siuntion kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Siuntio Asemanseutu 1752 1752
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.