Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Sodankylä

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Sodankylä 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 3,28 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Sodankylä Keskus. Sodankylä oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 143.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Sodankylä oli 1004 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Sodankylän avainluvut

1004

Keskimääräinen neliöhinta

Sodankylä Keskus

Sodankylän kallein asuinalue

143

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-3.28%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Sodankylän asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Sodankylän kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Sodankylän kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Sodankylä Keskus 1004 1004
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.