Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Somero

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Somero 8,75 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 20,66 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Somero Keskus. Somero oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 139.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Somero oli 1033 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Someron avainluvut

1033

Keskimääräinen neliöhinta

Somero Keskus

Someron kallein asuinalue

139

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-8.75%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-20.66%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Someron asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Someron kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Someron kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Somero Keskus 1033 1132
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.