Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Sonkajärvi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Sonkajärvi 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Sonkajärvi Keskus. Sonkajärvi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 145.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Sonkajärvi oli 996 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Sonkajärvin avainluvut

996

Keskimääräinen neliöhinta

Sonkajärvi Keskus

Sonkajärvin kallein asuinalue

145

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Sonkajärvin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Sonkajärvin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Sonkajärvin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Sonkajärvi Keskus 996 996
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.