Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Suonenjoki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Suonenjoki 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 14,84 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Suonenjoki Keskus. Suonenjoki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 202.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Suonenjoki oli 805 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Suonenjokin avainluvut

805

Keskimääräinen neliöhinta

Suonenjoki Keskus

Suonenjokin kallein asuinalue

202

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

14.84%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Suonenjokin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Suonenjokin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Suonenjokin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Suonenjoki Keskus 805 805
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.