Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Suonenjoki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Suonenjoki 15,28 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 18,53 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Suonenjoki Keskus. Suonenjoki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 165.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Suonenjoki oli 928 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Suonenjokin avainluvut

928

Keskimääräinen neliöhinta

Suonenjoki Keskus

Suonenjokin kallein asuinalue

165

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

15.28%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-18.53%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Suonenjokin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Suonenjokin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Suonenjokin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Suonenjoki Keskus 928 805
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.