Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Sysmä

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Sysmä 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 15,32 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Sysmä Keskus. Sysmä oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 221.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Sysmä oli 735 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Sysmän avainluvut

735

Keskimääräinen neliöhinta

Sysmä Keskus

Sysmän kallein asuinalue

221

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-15.32%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Sysmän asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Sysmän kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Sysmän kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Sysmä Keskus 735 735
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.