Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Taipalsaari

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Taipalsaari 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Saimaanharju-Kyläniemi. Taipalsaari oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 42.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Taipalsaari oli 1681 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Taipalsaarin avainluvut

1681

Keskimääräinen neliöhinta

Saimaanharju-Kyläniemi

Taipalsaarin kallein asuinalue

42

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Taipalsaarin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Taipalsaarin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Taipalsaarin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Saimaanharju-Kyläniemi 1681 1681
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.