Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Tarvasjoki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Tarvasjoki 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Tarvasjoki Keskus. Tarvasjoki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 121.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Tarvasjoki oli 1114 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Tarvasjokin avainluvut

1114

Keskimääräinen neliöhinta

Tarvasjoki Keskus

Tarvasjokin kallein asuinalue

121

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Tarvasjokin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Tarvasjokin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Tarvasjokin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Tarvasjoki Keskus 1114 1114
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.