Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Tohmajärvi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Tohmajärvi 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Tohmajärvi Keskus. Tohmajärvi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 240.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Tohmajärvi oli 467 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Tohmajärvin avainluvut

467

Keskimääräinen neliöhinta

Tohmajärvi Keskus

Tohmajärvin kallein asuinalue

240

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Tohmajärvin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Tohmajärvin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Tohmajärvin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Tohmajärvi Keskus 467 467
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.