Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Toivakka

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Toivakka 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Toivakka Keskus. Toivakka oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 231.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Toivakka oli 653 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Toivakkan avainluvut

653

Keskimääräinen neliöhinta

Toivakka Keskus

Toivakkan kallein asuinalue

231

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Toivakkan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Toivakkan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Toivakkan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Toivakka Keskus 653 653
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.