Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Tuusniemi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Tuusniemi 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Tuusniemi Keskus. Tuusniemi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 195.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Tuusniemi oli 825 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Tuusniemin avainluvut

825

Keskimääräinen neliöhinta

Tuusniemi Keskus

Tuusniemin kallein asuinalue

195

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Tuusniemin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Tuusniemin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Tuusniemin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Tuusniemi Keskus 825 825
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.