Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Tyrnävä

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Tyrnävä 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Tyrnävä. Tyrnävä oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 72.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Tyrnävä oli 1376 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Tyrnävän avainluvut

1376

Keskimääräinen neliöhinta

Tyrnävä

Tyrnävän kallein asuinalue

72

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Tyrnävän asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Tyrnävän kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Tyrnävän kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Tyrnävä 1376 1376
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.