Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Utajärvi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Utajärvi 0,00 prosenttia vuonna 2019 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Utajärvi Keskus. Utajärvi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 159.

Vuoden 2019 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Utajärvi oli 935 euroa, pääkaupunkiseudulla 4370 euroa ja muualla Suomessa 1891 euroa.

Utajärvin avainluvut

935

Keskimääräinen neliöhinta

Utajärvi Keskus

Utajärvin kallein asuinalue

159

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Utajärvin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Utajärvin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Utajärvin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2019Q1 (€/m²) 2018Q4 (€/m²)
1 Utajärvi Keskus 935 935
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.