Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Uusikaarlepyy

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Uusikaarlepyy 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Uusikaarlepyy Keskus. Uusikaarlepyy oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 125.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Uusikaarlepyy oli 1093 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Uusikaarlepyyn avainluvut

1093

Keskimääräinen neliöhinta

Uusikaarlepyy Keskus

Uusikaarlepyyn kallein asuinalue

125

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Uusikaarlepyyn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Uusikaarlepyyn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Uusikaarlepyyn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Uusikaarlepyy Keskus 1093 1093
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.