Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Uusikaupunki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Uusikaupunki 3,92 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 0,23 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Uusikaupunki Keskus. Uusikaupunki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 97.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Uusikaupunki oli 1299 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Uusikaupunkin avainluvut

1299

Keskimääräinen neliöhinta

Uusikaupunki Keskus

Uusikaupunkin kallein asuinalue

97

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-3.92%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0.23%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Uusikaupunkin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Uusikaupunkin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Uusikaupunkin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Uusikaupunki Keskus 1299 1352
2 Kalanti Keskus 960 960
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.