Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Viitasaari

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Viitasaari 0,00 prosenttia vuonna 2018 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 10,07 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Viitasaari Keskus. Viitasaari oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 104.

Vuoden 2018 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Viitasaari oli 1224 euroa, pääkaupunkiseudulla 4244 euroa ja muualla Suomessa 1904 euroa.

Viitasaarin avainluvut

1224

Keskimääräinen neliöhinta

Viitasaari Keskus

Viitasaarin kallein asuinalue

104

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

10.07%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Viitasaarin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Viitasaarin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Viitasaarin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q2 (€/m²) 2018Q1 (€/m²)
1 Viitasaari Keskus 1224 1224
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.