Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Viitasaari

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Viitasaari 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 18,92 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Viitasaari Keskus. Viitasaari oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 168.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Viitasaari oli 917 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Viitasaarin avainluvut

917

Keskimääräinen neliöhinta

Viitasaari Keskus

Viitasaarin kallein asuinalue

168

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-18.92%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Viitasaarin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Viitasaarin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Viitasaarin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Viitasaari Keskus 917 917
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.