Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Vilppula

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Vilppula 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 12,71 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Mänttä-Vilppula. Vilppula oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 228.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Vilppula oli 687 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Vilppulan avainluvut

687

Keskimääräinen neliöhinta

Mänttä-Vilppula

Vilppulan kallein asuinalue

228

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-12.71%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Vilppulan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Vilppulan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Vilppulan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Mänttä-Vilppula 687 687
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.