Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Ylivieska

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Ylivieska 14,39 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,72 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Ylivieska Keskus. Ylivieska oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 72.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Ylivieska oli 1383 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Ylivieskan avainluvut

1383

Keskimääräinen neliöhinta

Ylivieska Keskus

Ylivieskan kallein asuinalue

72

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

14.39%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-0.72%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Ylivieskan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Ylivieskan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Ylivieskan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Ylivieska Keskus 1383 1209
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.