Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Ypäjä

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Ypäjä 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Ypäjä Keskus. Ypäjä oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 200.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Ypäjä oli 814 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Ypäjän avainluvut

814

Keskimääräinen neliöhinta

Ypäjä Keskus

Ypäjän kallein asuinalue

200

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Ypäjän asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Ypäjän kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Ypäjän kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Ypäjä Keskus 814 814
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.