Toteutuneet asuntokaupat - Syväsenvaara, Rovaniemi

Toteutuneiden asuntokauppojen tilastot ja markkinakatsaus

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat paikkakunnalla Rovaniemi, Syväsenvaara 4,02 prosenttia vuonna 2019 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 18,43 prosenttia. Syväsenvaara oli kalleimpien paikkakuntien listalla numerolla 549.
Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta paikkakunnalla Syväsenvaara oli 1266 euroa. Vuoden 2019 aikana hintojen ennustetaan laskevan 2,40 prosenttia
Valitettavasti alueelta on liian vähän tilastoituja asuntokauppoja, joten tilastoja ei voida näyttää. Tutustu kunnan tilastoihin painamalla alla olevaa painiketta.
Ladataan raporttia

Saa parempi markkinaymmärrys historiadatalla

Asuntokauppojen määrän ja hintakehitys alueella Syväsenvaara, Rovaniemi

Ilmainen hinta-arvio asunnostasi

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi? Toimitamme luotettavan hinta-arvion minuuteissa. Täytät vain asunnon perustiedot, niin laskemme tilastoihin perustuvan hinta-arvion. Vaivatonta ja helppoa!

Tilaa ilmainen hinta-arvio

Asuntokaupan kehitys

Toteutuneiden asuntokauppojen hintojen kehitys asuntotyypin mukaan

Toteutuneet asuntokaupat raportti käsittelee toteuneita kauppahintoja ja niiden velattomia myyntihintoja edelliseltä vuosineljännekseltä ja vertaa niitä aiempaan historiatietoon. Tilastot käsittävät noin 66% toteutuneista asuntokaupoista. Toteutuneet kauppahinnat alueella Syväsenvaara ovat peräisin verohallinnon varainsiirtoaineistosta ja tilastot on koostanut Tilastokeskus.