Asuntojen hinnat

Artikkelit

Asuntomarkkina, hintojen kehitys, asunnon myyminen tai ostaminen
Palkintopalli
Yleinen
8.5.2023
Tilastokeskus julkaisi 3.5. tilastotietoja vanhojen osakeasuntojen neliöhinnat ja kauppamäärät vuoden ensimmäiselle kvartaalille. Ovatko puheet ja pelonsekaiset odotukset asuntojen hintojen laskusta toteutuneet?
Opas välittäjän valintaan
Kiinteistönvälittäjät
4.4.2023
Kiinteistönvälittäjän valinta on tärkeä päätös, joka voi vaikuttaa paljon omaisuuden myynti- tai ostoprosessiin. On tärkeää valita ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä, jolla on kokemusta ja joka tuntee paikallisen markkinatilanteen.
Asunnon stailaus
Yleinen
20.3.2021
Monilla asuntoaan myyvillä on hyvinkin vahva sisustussilmä ja oma maku, eivätkä he voi ymmärtää, mikseivät muut jaa käsitystä samasta kauneudesta heidän kanssaan. Tämä seikka näyttäytyy usein asuntomarkkinoilla, aiheuttaen välittäjälle harmaita hiuksia.
Punavuori
Yleinen
4.7.2019
Kalleimmat asuinalueet löytyvät pääkaupunkiseudulta. Tilastokeskuksen neljännen vuosineljänneksen tilaston mukaan Suomen kalleimpana asuinalueena jatkaa Helsingin Kaartinkaupunki.
Suomen kalleimmat asuinalueet 2018
Yleinen
19.12.2018
On taas aika päivittää Suomen kalleimpien asuinalueiden lista ajantasalle. Onko kärki pysynyt samana? Vieläkö PK-seutu hallitsee listaa? Mitkä alueet ovat pudonneet listalla ja mitkä nousseet? Se selviää, kun sukellamme hintadataan.
Kaartinkaupunki
Yleinen
21.8.2019
Suomen kallein asunnon neliöhinta on Helsingin Kaartinkaupungissa vuonna 2017. Kaartinkaupunki on edustanut kärkisijoja ennenkin, mutta nyt viime vuoden aikana se on tuntuvasti kuronut kaulaa muihin alueisiin.