Kilpailuta asunnollesi välittäjä

Kilpailuttamalla asuntosi myynnin säästät aikaa ja rahaa. Saat samalla välittäjän, joka oikeasti tuntee asuntosi asuinalueen ja on aidosti kiinnostunut myymään asuntosi. Kilpailuttamalla oikein saat asunnostasi parhaan hinnan ja minimoit asunnon myymiseen liittyvät riskit. Kilpailuttaminen on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.
1Ilmainen
2Turvallinen
3Vaivaton
Aloita ilmainen kilpailutus

Miten kilpailutus toimii?

Tiedot

Jätä asuntosi tiedot

Täytä asuntosi tiedot lomakkeeseen tarvittavin lisätiedoin.

Tarjoukset sähköpostitse

Vastaanota tarjouksia

Kiinnostuneet välittäjät tekevät tarjouksen välityspalkkiosta ja perustelevat miksi juuri hän on oikea valinta.

Sopimus

Valitse sopivin

Valitse yksi tai useampi kylään keskustelemaan asunnon myynnistä.

Kolme syytä kilpailuttaa

1

Säästät aikaa.

Sinun aikasi on tärkeää ja sopivien välittäjien etsintä on vaivalloista. Kilpailuttamalla kiinteistönvälityksen saat yhdellä lomakkeen täyttämisellä nopeasti usean tarjouksen asuntosi välityksestä. Voit valita niistä sopivammat jatkokeskusteluun. Kuluttajaviranomainen suosittelee, että pyydät asuntoosi arviokäynnille edustajan vähintään parista-kolmesta välitysliikkeestä.
2

Saat kilpailukykyisen tarjouksen.

Jos kysyt tarjousta välityksestä yhdeltä kiinteistönvälitystoimistolta, et saa parasta hintaa. Kilpauttamalla saat lähes poikkeuksetta listahintoja paremman tarjouksen. Saat paljon tietoa asuntosi myynnistä, jo ennen välittäjän kutsumista paikalle.
3

Löydät sopivan kiinteistövälittäjän.

Asunnon myynti on elämän suurimpia kauppoja ja on tärkeää löytää sopiva välittäjä hoitamaan asunnon myyminen. Tarjouksen yhdeydessä saat kuvauksen siitä, miten asunto voidaan myydä, mikä asunnon pyyntihinnan tulisi olla ja mitä lisäpalveluja välittäjällä on tarjota. Saat siis välittäjän palkkioprosentin lisäksi informatiivisen ja aidon tarjouksen, jossa huomioidaan miten myydä juuri sinun asuntosi.
Aloita ilmainen kilpailutus