Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Lapua

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Lapua 13,74 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 1,38 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Lapua Keskus. Lapua oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 65.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Lapua oli 1432 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Lapuan avainluvut

1432

Keskimääräinen neliöhinta

Lapua Keskus

Lapuan kallein asuinalue

65

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

13.74%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-1.38%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Lapuan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Lapuan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Lapuan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Lapua Keskus 1432 1259
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.