Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Lapua

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Lapua 13,13 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 0,48 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Lapua Keskus. Lapua oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 91.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Lapua oli 1244 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Lapuan avainluvut

1244

Keskimääräinen neliöhinta

Lapua Keskus

Lapuan kallein asuinalue

91

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-13.13%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0.48%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Lapuan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Lapuan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Lapuan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Lapua Keskus 1244 1432
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.