Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Orimattila

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Orimattila 10,60 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 6,05 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Orimattila Keskus. Orimattila oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 94.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Orimattila oli 1262 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Orimattilan avainluvut

1262

Keskimääräinen neliöhinta

Orimattila Keskus

Orimattilan kallein asuinalue

94

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

10.6%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

6.05%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Orimattilan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Orimattilan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Orimattilan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Orimattila Keskus 1262 1141
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.