Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Orimattila

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Orimattila 7,69 prosenttia vuonna 2018 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 19,25 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Orimattila Keskus. Orimattila oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 121.

Vuoden 2018 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Orimattila oli 1141 euroa, pääkaupunkiseudulla 4244 euroa ja muualla Suomessa 1904 euroa.

Orimattilan avainluvut

1141

Keskimääräinen neliöhinta

Orimattila Keskus

Orimattilan kallein asuinalue

121

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-7.69%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-19.25%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Orimattilan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Orimattilan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Orimattilan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q2 (€/m²) 2018Q1 (€/m²)
1 Orimattila Keskus 1141 1236
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.