Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Orimattila

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Orimattila 0,95 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 5,66 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Orimattila Keskus. Orimattila oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 89.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Orimattila oli 1250 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Orimattilan avainluvut

1250

Keskimääräinen neliöhinta

Orimattila Keskus

Orimattilan kallein asuinalue

89

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-0.95%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-5.66%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Orimattilan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Orimattilan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Orimattilan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Orimattila Keskus 1250 1262
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.