Toteutuneet asuntokaupat - Pitäjänmäen teollisuusalue, Helsinki

Toteutuneiden asuntokauppojen tilastot ja markkinakatsaus

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat paikkakunnalla Helsinki, Pitäjänmäen teollisuusalue 3,33 prosenttia vuonna 2021 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 14,41 prosenttia. Pitäjänmäen teollisuusalue oli kalleimpien paikkakuntien listalla numerolla 34.
Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat paikkakunnalla Helsinki, Pitäjänmäen teollisuusalue 3,33 prosenttia vuonna 2021 neljännellä vuosineljänneksellä.
Valitettavasti alueelta on liian vähän tilastoituja asuntokauppoja, joten tilastoja ei voida näyttää. Tutustu kunnan tilastoihin painamalla alla olevaa painiketta.
Ladataan raporttia

Asuntojen hinnat ja asuntokauppojen määrä asuinalueella Pitäjänmäen teollisuusalue, Helsinki

Saa parempi markkinaymmärrys historiadatalla

Tiedämme Helsingin hinnat

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi? Toimitamme luotettavan hinta-arvion minuuteissa. Täytät vain asunnon perustiedot, niin laskemme tilastoihin perustuvan hinta-arvion. Vaivatonta ja helppoa!

Tilaa ilmainen hinta-arvio

Asuntokaupan kehitys

Toteutuneiden asuntokauppojen hintojen kehitys asuntotyypin mukaan

Välityspalkkioiden vertailu alueella Pitäjänmäen teollisuusalue

Tiedätkö alueesi välittäjät ja niiden välityspalkkiot? Voit vertailla välityspalkkioita helposti palvelussamme.

Vertaile välittäjiä

Alueella toimivia välittäjiä

Toteutuneet asuntokaupat raportti käsittelee toteuneita kauppahintoja ja niiden velattomia myyntihintoja edelliseltä vuosineljännekseltä ja vertaa niitä aiempaan historiatietoon. Tilastot käsittävät noin 66% toteutuneista asuntokaupoista. Toteutuneet kauppahinnat alueella Pitäjänmäen teollisuusalue ovat peräisin verohallinnon varainsiirtoaineistosta ja tilastot on koostanut Tilastokeskus.