Toteutuneet asuntokaupat - Mäntyharju Keskus, Mäntyharju

Toteutuneiden asuntokauppojen tilastot ja markkinakatsaus

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat paikkakunnalla Mäntyharju, Mäntyharju Keskus 20,08 prosenttia vuonna 2021 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 20,08 prosenttia. Mäntyharju Keskus oli kalleimpien paikkakuntien listalla numerolla 876.
Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat paikkakunnalla Mäntyharju, Mäntyharju Keskus 20,08 prosenttia vuonna 2021 toisella vuosineljänneksellä.
Valitettavasti alueelta on liian vähän tilastoituja asuntokauppoja, joten tilastoja ei voida näyttää. Tutustu kunnan tilastoihin painamalla alla olevaa painiketta.
Ladataan raporttia

Asuntojen hinnat ja asuntokauppojen määrä asuinalueella Mäntyharju Keskus, Mäntyharju

Saa parempi markkinaymmärrys historiadatalla

Ilmainen hinta-arvio asunnostasi

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi? Toimitamme luotettavan hinta-arvion minuuteissa. Täytät vain asunnon perustiedot, niin laskemme tilastoihin perustuvan hinta-arvion. Vaivatonta ja helppoa!

Tilaa ilmainen hinta-arvio

Asuntokaupan kehitys

Toteutuneiden asuntokauppojen hintojen kehitys asuntotyypin mukaan

Välityspalkkioiden vertailu alueella Mäntyharju Keskus

Tiedätkö alueesi välittäjät ja niiden välityspalkkiot? Voit vertailla välityspalkkioita helposti palvelussamme.

Vertaile välittäjiä

Alueella toimivia välittäjiä

Toteutuneet asuntokaupat raportti käsittelee toteuneita kauppahintoja ja niiden velattomia myyntihintoja edelliseltä vuosineljännekseltä ja vertaa niitä aiempaan historiatietoon. Tilastot käsittävät noin 66% toteutuneista asuntokaupoista. Toteutuneet kauppahinnat alueella Mäntyharju Keskus ovat peräisin verohallinnon varainsiirtoaineistosta ja tilastot on koostanut Tilastokeskus.